lördag 5 januari 2013

Fyyy fan!

Idag har mycket klarnat! Ett ex försöker styra över vårat liv. Manipulerar barnet. Lockar med saker. Allt för att såra. Den som i slut endan såras är barnet. Är det så konstigt att vi är en familj där alla barn är lika värda? Finns inte dina o mina barn. I våran familj finns 3 ex med sina respektive. Ska verkligen exen styra här? Ska det vara ok att barn ljuger? Är det rätt att den andre föräldern rackar ner på den barnet är hos just nu utan att veta fakta? Är det ok att ett barn bestämmer allt när det finns tre? Är det fel att ha samma regler för alla tex inga mobiler vid matbordet, inget smällande i dörrar mm. Är det ok att ett barn fryser ut någonannan. Trodde att alla ville att barnen skulle ha det bra hos sina båda föräldrar.

3 kommentarer:

  1. Du vet vad jag tycker... Ni gör rätt!!! Stå på er!!!

    SvaraRadera
  2. Det är fruktansvärt när egoistiska föräldrar använder barnen på det sättet! Om de bara visste vad barnen kommer tycka illa om hur den elaka föräldern har betett sig när barnet blivit större!
    Jag har en bonusson som nu i "vuxen" ålder berättat vad har han var på sin mamma ibland när hon satte sig på tvären och förstörde och gick emot tingsrätten osv...

    Barnen minns vilka som har betett sig civiliserat eller inte...

    SvaraRadera
  3. Hej
    Hittade hit. och blev berörd. Eftersom jag oxå har bonusbarn, och allt lutat i katastrof pga av vuxna.

    SvaraRadera